Thuis

Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou)

Bedrijfsprofiel

 

China Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou) Bedrijfsprofiel 0
 
Chineesinflatables-Co., Ltd (Guangzhou), één van ontwikkelt opblaasbare fabrikanten in China, werd opgericht in 2008. Sinds opgerichte, Chineesinflatables zich in het ontwerpen, veroorzakend N verkopend de bevredigende, innovatieve nauwkeurige opblaasbare producten van N heeft gespecialiseerd;
 

Met zijn ervaren professionele ontwerpteam en geschoolde arbeiders in het bedrijf, heeft Chineesinflatables begaan zich aan het verbeteren van zijn norm van het kwaliteitscontrole standaard en innovatieve ontwerp, het verzamelen van uitstekende productieervaring, het leiden van de binnenlandse markt in China en plaatsen reusachtige inspanningen op overzee markten.

 

Holdingsveel professioneel materiaal zoals auto-snijdt machines, nauwkeurige stikkende machines, N op hoge temperatuur. de machines van het hittelassen enz., hebben wij voor zoveel mogelijk het veroorzaken van de veiligste meest precisest opblaasbare eenheden van N voor onze klanten gestreefd.

E.g. Wij altijd gepaste volgorde op zwaar werk berekend, Niet-toxisch en licht materiaal van 1000D of hierboven om op al onze opblaasbaar speelgoed of interactieve spelen, en gepaste volgorde het sterkste 0.9mm of 0.6mm geteerde zeildoek van pvc voor onze lucht strakke opblaasbare producten enz. van toepassing te zijn; Zij maken onze inflatables duurzaam, veilig en gemakkelijk om n-beweging te dragen.

Wat meer, elk van onze opblaasbare eenheden is zijn dubbel en viervoudig gestikt op alle beklemtoonde gebieden met loodvrije op zwaar werk berekende draden, en elk van onze lucht de strakke opblaasbare die eenheden hitte door machine op hoge temperatuur met gelijkaardig wordt gelast zijn versterkt structuur.

Om zich de extravert aard van het jonge geitje te richten, maken wij jonge geitjes of kinderen altijd tot opblaasbare eenheden gebruikend briljante en heldere kleuren, en ons ontwerpteam is goed bij het toepassen van aangewezen kleuren en patronen op elk van onze opblaasbare eenheden.

 

Elk van die inspanningen hebben wij zijn gelegd om de brandkast en de pretdagen van jonge geitjesn kinderen te proberen te brengen, om ouders een veilige plaats te geven om de gelukkige groei van hun kinderen te zien, en de zaken van onze partners een hoge vlucht te nemen rondom de wereld.

 
Warm onthaal om Chineesinflatables-wereld te bezoeken: www.inflatalebouncyhouses.com
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Chineesinflatables-Co., Ltd (Guangzhou) werd, opgericht in 2008, heeft gewerkt op opblaasbaar gebied meer dan 10 jaar; Nu zijn wij het reputative bedrijf dat het vermogen van zijn eigen ontwerp, productie, verkoop, OEM & ODM combineert; na 10 jaar ontwikkelings, houdt ons bedrijf nu het gebied van de 5000 vierkante metersfabriek, met een gehele reeks van materiaal om te stikken inflatables en hittelassen inflatables in de fabriek.


In 2008, de bedrijfopstelling een kleine workshop in Liwan Distriction, Guangzhou, China, en hoofdzakelijk geproduceerde bogen, tenten enz. voor binnenlandse markt in China.


In 2009, veranderde het bedrijf zijn hoofdproducten in opblaasbaar speelgoed, zoals opblaasbare uitsmijters, opblaasbare dia's enz., en zijn workshop is veranderd in een fabriek rond 1000 vierkante meters.

 

In 2010, richtte het bedrijf zijn eigen buitenlandse handelsafdeling op en begon om in Alibaba, en sedertdien het snel uitgebreide bedrijf te adverteren; na de accumulatie van de jarenervaring, thuis bereikten wij veel gunstige commentaren over onze inflatables van oversonklanten en kopers.

 

In 2013, breidde het bedrijf zijn productie en verkoopschaal uit verder, en de fabriek werd onlangs gebouwd op een 3000 vierkante metersgebied; voor verkoopbedrag, het reachs arund 500.000 dollars.


In 2015, investeerde het bedrijf rond 250.000 dollars om zijn productiemateriaal te verfrissen, met inbegrip van het stikken van machines, autosnijmachines, de machines van de hoge resolutiedruk enz., zodat sprong de productiecapaciteit aan tijden dan voordien.


In 2018, vestigde het bedrijf zijn geheel resonable R&D, productie, verkoopsysteem, en geleidelijk aan werd concurrerend more and more in de wereld

img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : 80~120

Jaarlijkse omzet : 3 Million-4 Million

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou) Certificaten China Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou) Certificaten China Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou) Certificaten China Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou) Certificaten